Kemudahan Di Brindley Training & Camp

KEMUDAHAN

Di Brindley Training & Camp banyak kemudahan-kemudahan tersedia seperti Banglo, Chalet, Dorm, kemudahan kursus dan seminar, surau, dewan makan, Cafeteria, tapak perkhemahan dan lain- lain lagi.

BANGLO (URUSETIA)

Banglo di tepi laut ini boleh menampung 12 orang pada satu masa. Ianya dilengkapi dengan bilik-bilik tidur dan ruang rehat. Tilam tambahan akan disediakan sekiranya diperlukan.

chalet

DORM

4 buah dorm ini mengambil sempena nama-nama daerah di Negeri Sembilan iaitu Tampin, Seremban, Jelebu dan Jempol. Anda boleh memilih samada dorm yang berhawa dingin atau sebaliknya menurut kesesuaian bajet anda. Kesemua dorm ini boleh menampung seramai 140 orang pada satu masa.

sem

DATARAN KEJAT

Dataran Kejat sesuai untuk pelbagai aktiviti luar seperti sukaneka, street soccer dan latihan kawad kaki.

wakaf

SURAU

Solat berjamaah dan kuliah agama boleh diadakan di surau yang boleh menampung kira-kira 200 jemaah dalam satu masa.

cafe
banglo

CHALET

5 buah chalet boleh menampung 50 orang dalam satu masa termasuk 2 chalet kecil yang sesuai untuk dijadikan bilik urusetia.

dorm

KEMUDAHAN KURSUS DAN SEMINAR

Sebuah dewan besar dan 3 buah bilik seminar berhawa dingin yang dilengkapi dengan P.A. system, white board, flip chart dan screen. Kapasiti muatan adalah seperti berikut:-

  • Sri Menanti:   200 orang
  • Pulau Arang:     70 orang
  • Port Dickson:   50 orang
data

WAKAF

4 buah wakaf di tepi laut untuk tempat berehat atau tempat perbincangan sambil menikmati hembusan angin laut dan desiran ombak

surau

DEWAN MAKAN

Dewan Selera boleh menampung kira-kira 200 orang pada satu-satu masa.

Anda berminat untuk melakukan aktiviti di Brindley?

Hubungi kami di +606 6610 764